Ízek Japánból főzőkurzus
Merülj el a japán konyha izgalmas világában, ahol a tradicionális alapok találkoznak a modern kreativitással! Ha mindig is vonzottak a keleti ízek és a japán gasztronómia különleges harmóniája, ez a kurzus neked szól.
Ezen az estén négy fogásból álló menüt készítünk, amelyek egyszerre autentikusak és újszerűek, miközben betekintést nyújtanak Japán változatos ízvilágába.
Menü:
Falusi miso leves és lazacos onigiri yum-yum szósszal
Egy klasszikus miso leves, amelynek mély, umami ízei a vidéki Japán nyugalmát idézik. A lazacos onigiri yum-yum szósszal tökéletes kísérője ennek a fogásnak – egyszerre laktató és harmonikus.
Főétel: Omu-Rise (pirított rizzsel töltött omlett), Japán demi-glace mártással
Egy igazi japán klasszikus, amely a komfortételek királya. A pirított rizs és az aranyszínű omlett tökéletes párosa, amelyet a selymes demi-glace mártás tesz igazán különlegessé.
Desszert: Japán szuflé palacsinta matchás fehércsokival és narancsragúval
A desszert, amely maga a felhő puhasága. A japán szuflé palacsinta légies textúrája, a matchás fehércsoki krémessége és a narancsragú frissessége egyedülálló élményt nyújt minden falatban.
Lépj be a japán konyha világába, és válj mesterré a távol-keleti ízek varázslatában!
Foglalj helyet most, hogy biztosítsd részvételed ezen a különleges gasztronómiai utazáson.
Másik időpontra jelentkeznék:
24980 Ft
Résztvevők értékelései
Egy remek steak sütő kurzuson vettünk részt a Kuktaparty rendezésével. Zseniális ételekkel, magas szintű oktatással és nagyszerű szervezéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Sz. krisztina
Remek délutáni program volt, nagyon sok új dolgot tanultunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A csapat is klassz volt.
V. Máté