Barion Pixel
Időtartam: 4 óra
Létszám: 20 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Nyelv: Magyar

Foglalj időpontot könnyedén:



Tapas variációk – főző kurzus

Ismerd meg Spanyolország legnépszerűbb ízeit, ahol a tapasok és tengeri ételek világa elevenedik meg egy izgalmas főzőtanfolyamon! A ropogós Sült burgonya fűszeres szószokkal, a laktató Csirke Sonka krokett, a gazdag ízvilágú Koktélrákos empanadas, az ínycsiklandó Húsgombócok mandula szószban, és a zamatos Friss lazac pirospaprika szószban fogásai garantáltan elhozzák Spanyolország hangulatát az asztalodra. Profi séfünk vezetésével megtanulhatod a tradicionális spanyol receptek elkészítésének lépéseit, hogy otthon is meglephesd szeretteidet egy mediterrán vacsorával!

Menü:

  • Sült burgonya fűszeres szószokkal
    Ropogósra sült burgonyakockák, amelyekhez ízletes, fűszeres szószokat készítünk. Egy klasszikus tapas, amelyet Spanyolország bármelyik bárjában szívesen kínálnak.
  • Csirke Sonka krokett
    Aranybarna krokett, amelyben a szaftos csirke és a zamatos sonka tökéletes harmóniában találkozik. Egy falatnyi Spanyolország minden darabja!
  • Koktélrákos empanadas
    Ropogós tészta, belül pedig gazdag töltelék friss koktélrákból. Egy tökéletes, kézben tartható finomság, amely a tapas estek elmaradhatatlan eleme.
  • Húsgombócok mandula szószban
    Szaftos húsgombócok, melyeket egy gazdag, krémes mandula szósz tesz igazán különlegessé. Egy tradicionális spanyol fogás, amely ízeivel mindenkit elvarázsol.
  • Friss lazac pirospaprika szószban
    Ropogósra sütött lazacfilé, amelyhez fűszeres pirospaprika szószt kínálunk – egy mediterrán főétel, amely tökéletes harmóniát hoz a tenger gyümölcsei és a spanyol fűszerek között.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen élmény Spanyolország legjobb tapasait és tengeri fogásait elkészíteni! Garantáltan egy ínycsiklandó és inspiráló főzőestben lesz részed.

24980 Ft

Kérek értesítést az új időpontról

Kurzus jelentkezés
hu_HUHungarian
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0