Barion Pixel
Időtartam: 4 óra
Létszám: 20 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Nyelv: Magyar


Értékelés a kurzusról:

Szicília napja

Kóstolj bele Szicília ízeibe, és éld át az olasz konyha legjavát! A „Szicília napja” kurzuson különleges mediterrán fogásokat sajátíthatsz el, miközben a friss alapanyagok és fűszerek illata lengi be a teret. Ha mindig is szeretted volna megismerni Szicília gazdag kulináris kultúráját, akkor ezt a kurzust neked találták ki!

A program során három fogást készítünk el, amelyek Szicília legjobb ízeit mutatják be. Először a Grillezett kardhal kapribogyós paradicsommártásban, amely könnyed, de ízekben gazdag élményt nyújt. Ezt követi a Szicíliai sertésszűz tekercs padlizsán raguval, ami a mediterrán konyha szaftos és fűszeres ízeit hozza el. Végül pedig elkészítjük a desszert különlegességet, a Ricotta sajttal és kandírozott gyümölcsökkel töltött cannolit, amely tökéletes lezárása ennek a szicíliai kulináris utazásnak.

Elképzelted már, milyen érzés lenne egy valódi olasz lakomát készíteni otthon? Oktatóink segítségével lépésről lépésre sajátíthatod el a szicíliai ételek elkészítésének fortélyait, hogy magabiztosan készíthesd el ezeket az ínycsiklandó fogásokat a saját konyhádban is.

Ne maradj le erről az élményről! Foglalj helyet most a „Szicília napja” kurzusra 18.990 Ft/fő áron, és élvezd Szicília ízeit egy autentikus főzőkurzus keretében!

  • Grillezett kardhal kapribogyós paradicsommártásban, salátával
    Egy igazi mediterrán előétel, ahol a frissen grillezett kardhal finom, füstös ízei találkoznak a savanykás kapribogyóval és a gazdag paradicsommártással. A friss saláta tökéletes kísérője ennek a könnyed fogásnak.
  • Szicíliai sertésszűz tekercs padlizsán raguval
    A főétel egy ízletes, szaftos sertésszűz tekercs, amelyet gazdag, fűszeres padlizsán raguval töltünk meg. Ez a szicíliai különlegesség az olasz konyha szívét és lelkét hozza el az asztalra.
  • Ricotta sajttal és kandírozott gyümölcsökkel töltött cannoli
    A desszert egy igazi szicíliai klasszikus: roppanós tészta, amit lágy ricotta krémmel és édes, kandírozott gyümölcsökkel töltünk meg, hogy egy tökéletes édes lezárást biztosítsunk az ételsornak.

 Add át magad egy valódi mediterrán gasztronómiai utazásnak. Klikkelj a kép alatt a továbbiak megtekintése gombra, és jelentkezz különleges spanyol kulináris kalandra!

Kurzusaink várhatóan januártól indulnak, viszont amennyiben nagyobb érdeklődés mutatkozik, hamarabb is elindítjuk őket! Kérjük, töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, és értesítünk, ha a kurzus esetleg korábban indul.

Másik időpontra jelentkeznék:
Kurzus jelentkezés
Hány fő szeretne jelentkezni (ha esetleg valaki mások nevében is jelentkezik).

18990 Ft

Résztvevők értékelései

5/5

Egy remek steak sütő kurzuson vettünk részt a Kuktaparty rendezésével. Zseniális ételekkel, magas szintű oktatással és nagyszerű szervezéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

5/5

Remek délutáni program volt, nagyon sok új dolgot tanultunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A csapat is klassz volt.

Írd meg te is a saját értékelésed rólunk!

Segítve a többi érdeklődőt a döntésben
Vélemény bekérő
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0