Barion Pixel
Időtartam: 4 óra
Létszám: 20 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Nyelv: Magyar

Foglalj időpontot könnyedén



Báránysültek hallgatnak – Főző tanfolyam

Éld át Provence ízeit egy exkluzív főzőtanfolyamon, ahol a francia konyha eleganciája és gazdag ízvilága találkozik! A Provence-i kecskesajt, a lenyűgöző Fűszerkéregben sült dijoni bárányborda, és a mennyei Narancsos krém brulée minden fogásában a francia vidék hangulatát idézi. Profi séfünk vezetésével most te is elsajátíthatod ezeknek az ikonikus fogásoknak az elkészítését, hogy otthon is varázslatos étkezési élményben lehessen részed.

Menü:

  • Provence-i kecskesajt
    Friss, aromás kecskesajt, amelyet a provence-i fűszerek tesznek különlegessé. Egy egyszerű, mégis elegáns előétel, amely tökéletesen nyitja meg a francia menüsort.
  • Fűszerkéregben sült dijoni bárányborda balzsamos hagymával és gratin burgonyával
    Omlós bárányborda, amelyet dijoni mustáros-fűszeres kéregben sütünk tökéletesre. Mellé karamellizált balzsamos hagyma és krémes gratin burgonya társul, hogy igazi bistro-élményt nyújtson.
  • Narancsos krém brulée
    Egy klasszikus francia desszert, amely a narancs üde ízeivel gazdagodik. A ropogós karamellréteg alatt rejtőző krémes állag minden falatban elvarázsol.

Csatlakozz hozzánk, és tanuld meg elkészíteni a francia konyha legszebb fogásait! Ez a tanfolyam garantáltan felejthetetlen élményt nyújt, és elhozza Provence varázsát az asztalodra.

29980 Ft

Résztvevők értékelései

5/5

Egy remek steak sütő kurzuson vettünk részt a Kuktaparty rendezésével. Zseniális ételekkel, magas szintű oktatással és nagyszerű szervezéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

5/5

Remek délutáni program volt, nagyon sok új dolgot tanultunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A csapat is klassz volt.

Írd meg te is a saját értékelésed rólunk!

Segítve a többi érdeklődőt a döntésben
Vélemény bekérő
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0