Bye, Bye, Glutén – főző tanfolyam
Indulj egy ízletes utazásra a gluténmentes konyha világában, és tanuld meg elkészíteni a legkülönlegesebb fogásokat, amelyek nemcsak egészségesek, hanem igazán lenyűgözőek is! A Hideg cukkinis burgonyakrémleves pirított mandulával, a pompás Borgőzben párolt hal duett, valamint a trópusi ízekkel teli Joghurt puding passion fruittal és mangóval garantáltan elvarázsolnak. Profi séfünk segítségével kipróbálhatod, hogyan válik egyszerű alapanyagokból különleges, gluténmentes étkezési élmény.
Menü:
- Hideg cukkinis burgonyakrémleves pirított mandulával
Selymes, könnyed leves, amely a cukkini és a burgonya lágy ízeit harmonizálja. A pirított mandula pedig igazán elegáns befejezést ad neki. - Borgőzben párolt hal duett (nyelvhal, lazac) roppanós zöldségekkel és kapribogyós paradicsom velővel
Egyensúly a könnyedség és a gazdag ízvilág között: a nyelvhal és a lazac együtt a roppanós zöldségekkel és a kapribogyóval fűszerezett paradicsom velővel minden falatban tökéletes összhangot alkot. - Joghurt puding passion fruittal és friss mangóval
Krémes, üde desszert, amely a joghurt lágy ízét trópusi gyümölcsökkel gazdagítja. A passion fruit és a mangó találkozása a tökéletes levezetése az étkezésnek.
Várunk szeretettel ezen az egyedülálló főzőtanfolyamon, ahol megtapasztalhatod, milyen izgalmas és változatos a gluténmentes konyha!
24980 Ft
Résztvevők értékelései
Egy remek steak sütő kurzuson vettünk részt a Kuktaparty rendezésével. Zseniális ételekkel, magas szintű oktatással és nagyszerű szervezéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Sz. krisztina
Remek délutáni program volt, nagyon sok új dolgot tanultunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A csapat is klassz volt.
V. Máté