Farkas Pál Pali
Pali a Bambuszliget Japán Étterem és Sushi Bár, sushi chefje. Sok évvel ezelött kezdett el ismerkedni a japán kultúrával. Shoji Morita Senseitől a Fugu vizsgás japán mesterszakácstól tanulta a tradícionális konyhaművészet titkait. A pontosság és a precizitás, mely fontos szerepet játszik mind a nemzet kultúrájában, mind a gasztronómiájában, átformálta az életét, és új távlatokat nyitott meg számára. Vendégeink vissza-vissza térnek hozzá, hogy ellessék a sushi készítés fortélyait.
Tinu
Tinu Kanpurban született, és Delhiben tanulta ki a szakács mesterséget. Az indiai konyha szeretetét édesanyjától örökölte. Húsz éve él Magyarországon és adja át nekünk európaiaknak, az eredeti indiai ízeket. Tanítja a különleges fűszerek nevét és felhasználását.
Kárász Zoltán
Joggal – nevezhetjük Zolit világjáró kalandornak. Jelenleg a Giusto Étterem és a KuktaParty Főzőiskola vezető séfje, a menüsorok és programok megalkotója. Tanulmányi útjain dolgozott már: az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban és Németországban is. Hihetetlen mértékű tudásvágyának eleget téve óceánjáró hajóra szállt, ahol neves konyhafőnökök segédletével új ismeretekre tett szert az ázsiai és thai konyha ízvilágában. A kedvence a fúziós konyha és a kreatív alkotás öröme.
Yang Zhi Jun Joni
Joni, a Royal szállóban működő távol-keleti konyhát irányítja és felügyeli. Már több, mint tíz éve jött Magyarországra és azóta itt él családjával. A munkája a hivatása, bármit csinál azt elmélyülten és komoly alázattal teszi. Sokat tanulhatunk tőle, bár ő maga szerény és roppant vidám természetű. Hobbija az ételfaragás, egy répából bármikor szerencsevadász madarat vagy Hanoi tornyokat varázsol.
Faragó Viktor
Viktor igazi „vidéki gyerek”! A magyar konyha kedvelője, de a számos öt csillagos szálloda konyháiban szerzett tapasztalat után a világ nemzeti konyháinak ismerője lett. Így a sültek és a különleges ízek avatatlan szakértője. Jelmondata: „Egyszerűen csak főzz!”
Baranyai Gábor Gabesz
Gábor jelenleg a Giusto étterem szakácsa, ezt megelőzően számos neves olasz étteremben dolgozott már. A pizzakészítés mestere és szerelmese. A házilag termesztett alapanyagokat részesíti előnyben, otthonában saját kis konyhakertje is van. Irányításával megismerhetjük a pizzákat kívülről-belülről, kezdve a sós rágcsákkal egészen az édességekig.
Kovács Gergő Geri
Kovács Gergő, alias Geri a trénerek gyöngye. Bár szakácsaink között szerepel, de ő nem a főzésért, hanem a szórakoztatásért felel csapatépítő jellegű főzőtanfolyamainkon. Ételekkel, főzéssel kapcsolatos ügyességi játékok, vicces csapatbeosztás, műsorvezetés – Geri tárháza kifogyhatatlan. A Kuktapartynál egy csapatépítés elképzelhetetlen Geri nélkül!
Várhelyi Miklós
Bár sokaknak nem kell bemutatni Várhelyi Miklóst, de a teljesség igénye nélkül néhány szó róla: Forum szálloda, Mágnás-kert, Országgyűlési Hivatal étterme, számtalan tehetséges tanítvány, szakmai zsűrizés, tanár bácsi, Magyarország kedvenc ételei szakácskönyv. Főzött már a Magyar Köztársaság elnökeinek, a NATO főtitkárának, a japán császárnak, az amerikai elnöknek, a belga királyi családnak és még sok már hírességnek is Budapesten, Washingtonban, Dubaiban, Tokióban, Moszkvában. A Magyar Gasztronómiai Szövetség Venesz-díjasa és elnöki megbízottja.
Erdélyi Mónika
A nagy népszerűségnek örvendő Erdélyi Mónika végzett cukrászként, a talk-showk világából kilépve most az édességek és a sütemények világába kalauzol. Tapasztalatait, amit a világ számos pontján szerzett, szívesen megosztja az érdeklődőkkel. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne bepillantást nyerni nagyanyáink konyhájába és részt venni egy jó hangulatú, sütiillatú beszélgetős – nevetős délutánon.
Derya Ozyuvali
Derya, a világot járó török szakács, először ad kurzust Magyarországon! A különleges séf, folyamatosan úton van, és a világ különböző tájain tart egy alkalmas főző kurzusokat.