Facebook
KUKTAPARTY IRODA
+36  20 230 6425
Ünnepeld nálunk...

Különleges legyen? Nem szokványos? Emlékezetes.? Szülinapodat, Diplomaosztódat, Névnapodat, Évfordulódat, vagy bármilyen eseményt, ahol most egy kicsit mást szeretnél, ünnepeld nálunk!. Legyetek a vendégeink!. Főzzük meg a vacsorát, beszélgetünk együtt, borozgatunk, vagy esetleg játszunk!. Chefünk gondoskodik a kitűnő menüről. A többit pedig megbeszéljük, hogy pont olyan legyen amilyet szeretnél.

Főzőiskolánk  15 főtől  fogad. E-mail: info@kuktaparty.hu   Vendégeink számára személyre szabott, ajánlatot készítünk.    ... Igény szerint ajánlunk menüsort, mely könnyen elkészíthető minden előképzettség, és tudás nélkül. 


  Áraink a választott szolgáltatásoktól, és elkészítendő menütől függ. Több árkategóriát állítottunk össze, hogy mindenki megtalálhassa a pénztárcájának megfelelőt.
Minden esetben előleg fizetését kérjük, ami a megállapodott végső ár 50%-a

Lábjegyzet: Módosítások esetén
Lemondani, vagy dátumot módosítani legkésőbb a rendezvény előtti 5. munkanapon lehet. Ha a lemondás kevesebb, mint 5 munkanapon belül érkezik, az előleget nem áll módunkban visszafizetni. A létszámot a rendezvény elött 72 órával véglegesíteni kell. A KUKTAPARTY FŐZŐISKOLA
FILOZÓFIÁJAFeliratkozás a Kuktaparty.hu hírlevelére

Az Ön Neve:

E-mail címe: