Facebook
KUKTAPARTY IRODA
+36  20 230 6425
Farkas Pál Pali

Pali a Bambuszliget Japán Étterem és Sushi Bár, sushi chefje. Sok évvel ezelött kezdett el ismerkedni a japán kultúrával. Shoji Morita Senseitől a Fugu vizsgás japán mesterszakácstól tanulta a tradícionális konyhaművészet titkait. A pontosság és a precizitás, mely fontos szerepet játszik mind a nemzet kultúrájában, mind a gasztronómiájában,  átformálta az életét, és új távlatokat nyitott meg számára. Vendégeink vissza-vissza térnek hozzá, hogy ellessék a sushi készítés fortélyait.


 

Tinu

Tinu Kanpurban született, és Delhiben tanulta ki a szakács mesterséget. Az indiai konyha szeretetét édesanyjától örökölte.  Húsz éve él Magyarországon és adja át nekünk európaiaknak, az eredeti indiai ízeket. Tanítja a különleges fűszerek nevét és felhasználását.

Kárász Zoltán

Joggal - nevezhetjük Zolit világjáró kalandornak. Jelenleg a Giusto Étterem és a KuktaParty Főzőiskola vezető séfje, a menüsorok és programok megalkotója. Tanulmányi útjain dolgozott már: az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban és Németországban is. Hihetetlen mértékű tudásvágyának eleget téve óceánjáró hajóra szállt, ahol neves konyhafőnökök segédletével új ismeretekre tett szert az ázsiai és thai konyha ízvilágában. A kedvence a fúziós konyha és a kreatív alkotás öröme.

Yang Zhi Jun Joni

Joni, a Royal szállóban működő távol-keleti konyhát irányítja és felügyeli. Már több, mint tíz éve jött Magyarországra és azóta itt él családjával. A munkája a hivatása, bármit csinál azt elmélyülten és komoly alázattal teszi. Sokat tanulhatunk tőle, bár ő maga szerény és roppant vidám természetű. Hobbija az ételfaragás, egy répából bármikor szerencsevadász madarat vagy Hanoi tornyokat varázsol.

Faragó Viktor

Viktor igazi „vidéki gyerek”! A magyar konyha kedvelője, de a számos öt csillagos szálloda konyháiban szerzett tapasztalat után a világ nemzeti konyháinak ismerője lett. Így a sültek és a különleges ízek avatatlan szakértője. Jelmondata: „Egyszerűen csak főzz!”

Baranyai Gábor Gabesz

Gábor jelenleg a Giusto étterem szakácsa, ezt megelőzően számos neves olasz étteremben dolgozott már.  A pizzakészítés mestere és szerelmese. A házilag termesztett alapanyagokat részesíti előnyben, otthonában saját kis konyhakertje is van. Irányításával megismerhetjük a pizzákat kívülről-belülről, kezdve a sós rágcsákkal egészen az édességekig.

Kovács Gergő Geri

Kovács Gergő, alias Geri a trénerek gyöngye. Bár szakácsaink között szerepel, de ő nem a főzésért, hanem a szórakoztatásért felel csapatépítő jellegű főzőtanfolyamainkon. Ételekkel, főzéssel kapcsolatos ügyességi játékok, vicces csapatbeosztás, műsorvezetés - Geri tárháza kifogyhatatlan. A Kuktapartynál egy csapatépítés elképzelhetetlen Geri nélkül!

Várhelyi Miklós

Bár sokaknak nem kell bemutatni Várhelyi Miklóst, de a teljesség igénye nélkül néhány szó róla: Forum szálloda, Mágnás-kert, Országgyűlési Hivatal étterme,  számtalan tehetséges tanítvány, szakmai zsűrizés, tanár bácsi, Magyarország kedvenc ételei szakácskönyv. Főzött már a Magyar Köztársaság elnökeinek, a NATO főtitkárának, a japán császárnak, az amerikai elnöknek, a belga királyi családnak és még sok már hírességnek is Budapesten, Washingtonban, Dubaiban, Tokióban, Moszkvában. A Magyar Gasztronómiai Szövetség Venesz-díjasa és elnöki megbízottja.

Erdélyi Mónika

A nagy népszerűségnek örvendő Erdélyi Mónika végzett cukrászként, a talk-showk világából kilépve most az édességek és a sütemények világába kalauzol.  Tapasztalatait, amit a világ számos pontján szerzett, szívesen megosztja az érdeklődőkkel. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne bepillantást nyerni nagyanyáink konyhájába és részt venni egy jó hangulatú, sütiillatú beszélgetős – nevetős délutánon.

Derya Ozyuvali

Derya, a világot járó török szakács, először ad kurzust Magyarországon! A különleges séf, folyamatosan úton van, és a világ különböző tájain tart egy alkalmas főző kurzusokat. 

Schaller Gábor Gábor

Pavlicsek Csaba Csaba

Dao Phung Vietnami Fanni

Varga Zoltán Zoli

Menyhárt István

A KUKTAPARTY FŐZŐISKOLA
FILOZÓFIÁJA
Feliratkozás a Kuktaparty.hu hírlevelére

Az Ön Neve:

E-mail címe: